Prijslijst

Onder ‘Gelaatsverzorging’ vind je huidverbeterende, manuele gelaatsverzorgingen (of facials), zowel voor mannen als vrouwen, die steeds wordt aangepast aan de individuele noden en de conditie van uw huid. Image Skincare, HydroPeptide en Ahava hebben een erg uitgebreid professioneel gamma waaruit ik telkens die producten selecteer die jouw huid op dit moment nodig heeft.

Onder ‘Huidverbetering’ vind je meer gespecialiseerde behandelingen om een specifiek resultaat te bereiken. Tijdens een gratis intake gesprek wordt een huidverbeteringsplan voorgesteld met gegarandeerd resultaat. Omdat iedere huid weer anders is wordt er steeds op maat gewerkt, maar je vindt er wel een overzicht van de mogelijkheden. Bij deze behandelingen wordt ook gewerkt met professionele apparatuur om actieve ingrediënten in de huid te sluizen.

Gelaatsverzorging

Prijzen

Huidverbetering

Prijzen

Make-up

Prijzen

Permanente ontharing

Prijzen

Ladies Night

Prijzen
“Het is altijd uitkijken naar een nieuwe afspraak…welke behandeling ook, ik geniet er iedere keer opnieuw van. En je ziet ook telkens weer hoe mooi het resultaat is, ik voel me stralen nadien. Ook de producten zijn top. Ik probeer heel graag nieuwe producten uit en die worden aangeboden met de nodige kennis van zaken. Ik kijk al uit naar onze volgende afspraak!”
Sabine
“Zoals de “new look” van de website, zo kom je ook naar buiten met een “new look” na een behandeling bij Pomerans… stralend, fris, ontspannen en deugddoend. Na een bezoekje bij Pomerans in een aangename, rustige sfeer twijfel je er niet aan om terug te keren. Zowel inwendig als uitwendig voel je je een ander mens.”
Patsy
“De zachtste handen, de mooiste glimlach, de beste relaxatie… Kortom, de MAX!!!”
Hilde
“Ondertussen 4 HydraFacial behandelingen achter de rug en mijn huid ziet er niet alleen beter uit, ik voel me gewoonweg beter. Nog eentje te gaan.”
Iris
“Bedankt Claudine! Mijne couperose valt ondertussen veel minder op en ik durf eindelijk het huis te verlaten zonder make-up.”
Annelies
“Super verzorging! Mooi instituut en iemand die er wat van kent ! Ik kom terug :-)”
Stephanie
“Naar goede gewoonte was alles weer prima in orde! Ik kwam weer heel relaxed buiten :-)”
Vicky
“Het was weer heerlijk genieten!”
Sandra
“Zoals altijd, een professionele behandeling, vriendelijk en attent. Super!”
Mia