Permanente ontharing

Hét adres voor permanente ontharing met optimaal resultaat!

Ben je het scheren of waxen beu? Spendeer je je vrije tijd liever anders? Last van ingroeiende haren? Vertrouw op een gekwalificeerde professional met kennis van zaken én jarenlange ervaring. Ik kreeg de beste opleiding in permanente ontharing, volg nog jaarlijks bijscholingen en werk met een toestel dat aangeschreven staat als één van de meest betrouwbare en meest efficiënte verkrijgbaar op de professionele markt. Alle behandelingen worden steeds door mezelf uitgevoerd.

ENERGIST VPL UltraPlus

ENERGIST VPL UltraPlusis de efficiëntste, veiligste en snelste methode voor permanente ontharing. Bovendien bewijzen tal van dermatologische studies en certificaten dat ENERGIST VPLdoeltreffender is dan laser. Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit. Kies voor een zorgeloze en haarvrije toekomst en boek nu een intake gesprek voor meer uitleg met een proefsessie!

De kracht van Energist Ultra VPL

Lees meer

Hoe werkt het?

Lees meer

Voorbereiding op de behandeling

Lees meer

Verloop van de behandeling

Lees meer

De anatomie van het haar en meer

Lees meer

“Eindelijk gedaan met dat scheer-gedoe. Dank zij jou geniet ik nog dagelijks van mijn gladde benen en oksels 🙂 Dankjewel Claudine!”

Linda

“Geen last meer van die vervelende ingroeiende haartjes. Super tevreden over het resultaat en de professionele aanpak.”

Isabelle

“Wat goed dat ook rughaar kan behandeld worden. Nog maar enkele sessies achter de rug maar nu al blij met het resultaat!”

Marc

“Dit had ik al veel langer moeten doen! Waarom heb ik zo lang gewacht vraag ik me nu af!”

Caroline