Permanente ontharing

Hét adres voor permanente ontharing met optimaal resultaat!

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL-systeem van de Energist-Ultra is de efficiëntste, veiligste, snelste en aangenaamste permanente ontharingsmethode.

Wat mag je verwachten?

De eerste dagen na je behandeling groeien de haartjes gewoon door. Na een 2-tal weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zal je merken dat heel wat haartjes verdwenen zijn op het behandelde gebied. De haren welke zich in de anagene fase (groeifase) bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.

De kracht van Energist Ultra VPL

Lees meer

Hoe werkt het?

Lees meer

Voorbereiding op de behandeling

Lees meer

Verloop van de behandeling

Lees meer

De anatomie van het haar en meer

Lees meer
“Eindelijk gedaan met het kopen van die vervelende scheermesjes. Dankzij Claudine heb ik nu dagelijks zachte gladde benen en oksels. Dankjewel!”
Linda
“Die vervelende en pijnlijke ingegroeide haartjes zijn verleden tijd. Ik hoef me niet langer zorgen te maken tijdens de zomer. Enorm tevreden.”
Isabelle
“Permanente ontharing is niet meteen iets waar een man aan denkt. Tot mijn broer mij doorverwees naar Claudine om korte metten te maken mijn rughaar. Nog maar enkele sessies achter de rug maar het resultaat is nu al verbluffend.”
Marc
“Zoals gewoonlijk : aanvang tiptop op tijd en verzorgde deugddoende behandeling met alle nodige uitleg. Een echte verwenning, ook al omdat de ruimte en de sfeer je onderdompelen in een zalig en rustgevend welbehagen.”
Rita
“Dank voor de prima gezichtsverzorging! Heb er erg van genoten en mijn huid voelt en ziet eruit als herboren. Ik kijk al uit naar volgende afspraak ;-)”
Caroline