Maak een afspraak

“Na elke verzorging ben ik blij dat ik bij Claudine terechtgekomen ben, omwille van haar professionaliteit, haar deskundig advies en haar vriendelijkheid. Ik voel me weer helemaal helder en opgefrist!”

Rita

“Ik heb de Essential Facial behandeling gekregen en alles was perfect in orde! Zeer vriendelijk en heel aangename producten. En mijn huid voelt echt super aan. Ik ben zeer zeker tevreden.”

Jolien

“Heel tevreden van de gezichtsbehandeling en ontharing. Tussendoor info en tips gekregen. Ook zeer tevreden van de producten die gebruikt worden en de mindset erachter. Bovendien een heel handig online reservatiesysteem. Ik kom met veel plezier terug!”

Sibyl

“Een behandeling bij Pomerans is altijd een beetje feest, telkens ga ik ‘opgeruimd’ en goed geluimd naar huis!”

Maud

“Een (h)eerlijke eerste ervaring bij Pomerans! Bedankt.”

Katrien

“Altijd tevreden over Claudine. Heel attent, uitstekende verzorging met uitstekende producten. Mijn huid is gezonder dan ooit!”

Isabelle

“Super! Het was opnieuw fantastisch en zeer ontspannend. Je krijgt steeds het gevoel dat er voor je huid geen betere plek kan zijn…”

Sofie

“Zalig genoten van een heel rustgevende gelaatsbehandeling. Ik keek er al een hele tijd naar uit en opnieuw werden mijn verwachtingen overtroffen. Kortom, een echte aanrader!”

Elke