LED-therapy ReGen™

Huidverbetering d.m.v. LED. ReGen is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood en blauw LED licht. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief onderzoek en wordt aangewezen bij: algemene huidverjonging en huidverbetering, wondheling, acné, littekens, huidirritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, pigmentvlekken.

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.

Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar. De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt en voelt strakker aan. Bovendien verhoogt het de werking van elke behandeling die men er net voor of na ondergaat: het LED-licht wordt in de huidcellen omgezet in extra energie zodat de opname van actieve werkstoffen geoptimaliseerd wordt.

 

Over LED-therapy ReGen™

Hoelang zijn de resultaten houdbaar?

Dit zal variëren afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de persoon en of ReGen gecombineerd werd met andere behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld een Led-sessie inlassen na een hydrafacial behandeling om het resultaat ervan te intensifïeren en te verlengen. 
Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best een onderhoudsbeurt nemen ± om de 4 weken na het volgen van een kuur.

Het resultaat

 • Rimpels en lijntjes vervagen
 • Verhoogt de werking van andere behandelingen
 • De vochtbalans verbetert
 • Couperose en pigmentvlekken verzachten
 • De poriën verkleinen
 • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
 • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg

Hoe werkt ReGen Blauw?

Het energetische blauwe licht heeft een bacteriedodende werking op de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acnépuistjes. Tijdens de kuur wordt de acné geleidelijk aan minder. Enkele weken na de kuur wordt gemiddeld een verbetering van 76% waargenomen.

Hoe werkt ReGen Rood en Blauw samen?

Een mix van rood en blauw licht samen werkt kalmerend op een geïrriteerde huid. Bij acné en acnéletsels heeft het een genezingsbevorderende werking.

Is het veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA -of UVB- licht. ReGen behandelingen zijn absoluut veilig en zijn dan ook geschikt voor alle leeftijden.

De herstellende kracht van licht

Tal van medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid van LED huidbehandelingen bewezen. Naast anti-ageing en herstel van de vermoeide huid, kan ReGen ook succesvol worden ingezet bij de behandeling van acné, littekens, psoriasis, couperose, pigmentvlekken e.a.

Potentieel van behandeling met zuiver licht

 • Veilige, doeltreffende, non-invasieve methode
 • Voor alle huidtypes, het ganse jaar door
 • Geen neveneffecten, geen pijn, geen roodheid, geen irritatie
 • Geen hersteltijd
 • Snelle en aangename behandeling
 • Stimuleert het huideigen natuurlijke herstelproces
 • Behandelschema op maat, volgens uw behoefte

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 35 à 45 minuten, waarbij het licht gedurende 20 minuten op de huid wordt geplaatst. Voor de beste resultaten wordt ReGen bij voorkeur gecombineerd met een peeling of een andere een anti-ageing behandeling. Meestal bestaat een kuur uit 10 behandelingen, gespreid over 5 tot 10 weken.

Lichttechnologie in opmars: breng uw huid tot leven met ReGen!

We worden enorm beïnvloed door de kracht van het licht. Denk maar hoe goed u zich voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot koude winteravonden. De voordelen van lichttherapie zijn wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde. De behandeling van huidkanker, baby’tjes met geelzucht en aandoeningen zoals Seasonal Affective Disorder zijn maar een paar voorbeelden. De lichtbron van ReGen wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en de oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkanker. Deze behandelingen resulteerden niet alleen in de bestrijding van de kankers maar ook in een duidelijke huidverjonging. Sindsdien heeft LED-therapie een definitieve plaats verworven in de cosmetische wereld.

Energist ReGen brengt de weldadige kracht van het licht binnen een veilige, doeltreffende behandeling. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het is een doorbraak in de LED technologie dat is ontworpen om de huid te verbeteren
en te revitaliseren. Het heeft de kracht en flexibiliteit om tekenen van huidveroudering te verminderen en de huidtextuur en huidspanning te verbeteren.

LED-licht zorgt voor een interactie met de diverse huidcellen, er wordt energie opgeslagen in de cel waardoor de productie van elastine, collageen gestimuleerd wordt en de hydratatie geoptimaliseerd wordt. Er is een fotobiochemisch proces aan de gang zoals de fotosynthese bij planten. Planten en algen nemen licht op met hun bladgroenkorrels (chlorofyl). Door de lichtopname worden koolstofdioxide en water omgezet in suikers en zuurstof. Deze vormen de energiebron waardoor de plant kan groeien en bloeien.

De beste golflengte voor celstimulatie is zuiver rood licht, dat zorgt voor energieverhoging in alle huidcellen. Het licht gaat door de celwand en wordt geabsorbeerd door de organellen binnenin de cel. Ook de cellen van de bloedvaten worden gestimuleerd, wat leidt tot versteviging van de haarvaatjes, een verhoogde bloeddoorstroming en een betere zuurstofopname (verhoogde stofwisseling). De natuurlijke hydratatie verbetert door stimulatie van de GAG’s (glycosaminoglycans). Door stimulatie van de fibroblasten wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt wat resulteert in versteviging van de huid.

Let wel: belangrijk hierbij is dat het LED-toestel afgesteld is op de juiste nanometers, anders werkt het niet! Vertrouw daarom enkel op specialisten ter zake…