Jane Iredale

Jane Iredale is een huidverzorgende, technisch erg hoogstaande make-up lijn. De belangrijkste motivatie bij het ontwikkelen van deze make-up was om de huid zo gezond mogelijk te houden. De gemicroniseerde minerale make-up is veel meer dan een verfijning van de traditionele make-up; het is een hele nieuwe technologie. De lichtreflecterende minerale pigmenten zorgen ervoor dat uw huid er stralend, gezond, egaal en fijner uit gaat zien. Uw huid kan vrijuit ‘ademen’ en optimaal functioneren.

Deze minerale make-up voelt vederlicht aan, is super makkelijk aan te brengen, blijft lang zitten en heeft een zeer uitgebreid kleurenpallet waarin u ongetwijfeld de juiste kleur voor uw huidtint zal vinden.

Jane Iredale’s skin care make-up verzorgt de huid optimaal door toevoeging van actieve ingrediënten en anti-oxiderende bestanddelen. Deze make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat ze geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen bevat, noch talk en chemische zonnefilters.

Jane Iredale wordt wereldwijd aanbevolen door artsen, visagisten en huidverzorgingsspecialisten. Alle producten zijn op gevoeligheid getest en verstoppen de poriën niet, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn bij couperose en acné.

Eindelijk een make-up die écht goed is voor de huid!

 

Over Jane Iredale

Enkele voordelen waardoor deze huidverzorgende make-up zich van andere onderscheidt:

  • Vier-in-één: de microminerale basis vormt 4 producten in één: foundation, poeder, concealer en zonbescherming (SPF 20). Ze dekken vrijwel elke huidverkleuring en zijn waterbestendig.
  • Zonbescherming SPF20: actieve ingrediënten Titaniumdioxide en Zinkoxide bieden de mineralen in de foundation poeders onmiddellijk een brede bescherming tegen UV stralen zonder toevoeging van chemische UV-filters.

producten-janeiredale-2

  • Snelle, lichte dekking: omdat uitsluitend pure pigmenten worden gebruikt, zonder vulmiddelen zoals bijvoorbeeld talkpoeder, geeft de eerste laag reeds een uitstekende dekking die bestendig is tegen het vervagen of vettig worden. Toch zorgen de unieke eigenschappen van de mineralen voor een bijzonder natuurlijke uitstraling.
  • Niet-comedogeen en olievrij: de mineralen vormen een beschermende filter die de huid toelaat vrijuit te ademen en normaal te functioneren.
  • Minimaal risico op allergieën: samen met bewaarmiddelen lokken synthetische kleur- en geurstoffen het vaakst allergische reacties uit. Deze bestanddelen komen niet voor in alle producten van Jane Iredale.
  • Ontstekingsremmend: de actieve ingrediënten Titaniumdioxide en Zinkoxide in de foundations hebben ontstekingsremmende eigenschappen en zijn vooral doeltreffend bij acné en rosacea.
  • Kwaliteit: de dekking, het aanbrengen en de textuur zijn optimaal omdat alleen hoogstaande cosmeceutische ingediënten worden gebruikt. De vitaminen en antioxidanten in deze make-up zijn van farmaceutisch niveau.

Meer productinformatie vind je op https://janeiredale.com