HydroPeptide

De marktleider in anti-aging huidverzorging! HydroPeptide®: het speurwerk van Pomerans

Tijdens mijn niet aflatende zoektocht naar performante maar tegelijk huidvriendelijke cosmetica kwam ik terecht bij HydroPeptide® in de USA. Na een grondige analyse van de ingrediëntenlijsten en een eerste kennismaking met Steve Peck van HydroPeptide® stond mijn besluit vast: binnen de kortste keren zou dit fantastische merk verkrijgbaar zijn bij Pomerans! Ik ging op zoek naar een invoerder die interesse had om HydroPeptide® in België te verdelen en na een gezamenlijke test van de producten waren ook zij meteen erg enthousiast. Nog geen maand later werd de eerste lading HydroPeptide® verscheept richting Europa. Het is dan ook met gepaste trots dat ik kan zeggen HydroPeptide® naar Europa gehaald te hebben!

 

HydroPeptide® is in de USA ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het anti-aging segment en sleept de ene beauty award binnen na de andere. Met recht en rede, waarom zou je je hele leven smeren met anti-aging crèmes die niet werken als er HydroPeptide® bestaat? Waarom zou je een ganse badkamer vol producten moeten staan hebben als je met een paar producten meer resultaat kunt bereiken?

Pomerans specialiseert zich met HydroPeptide® steeds verder in het anti-aging segment en kan u dan ook een aangepast en persoonlijk anti-aging plan voorstellen dat écht werkt.

 

Over HydroPeptide

HydroPeptide®: Scientific Beauty Made Simple

Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide® levert vitale ingrediënten die resulteren in een jongere en gezondere huid. HydroPeptide® bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke maar veilige concentraties, gaande van de meest recente doorbraken tot langdurig geteste en bewezen anti-aging ingrediënten. Alle HydroPeptide® producten combineren bovendien de meest innovatieve ingrediënten met natuurlijke, helende botanische extracten. Het succes van HydroPeptide® zit hem in een hoogst doeltreffende combinatie van maar liefst 60 verschillende peptiden met een heel leger aan antioxidanten en huidverbeterende ingrediënten. Alle producten zijn parabeenvrij en niet gestest op dieren. HydroPeptide® vernieuwt, verjongt, herstelt en pakt elk type huidveroudering aan (genetische, omgevings-gerelateerde en hormonale). HydroPeptide® geeft uw huid een tweede kans, aan u om die te grijpen!

HydroPeptide®: hoe werkt het?

Om je huid met behulp van peptiden zichtbaar jonger te maken moet aan volgende voorwaarden worden voldaan :

 • Er moet een variatie aan peptiden zijn
 • Peptiden moeten in klinische niveau’s aanwezig zijn
 • Peptiden dienen herhaaldelijk te worden aangebracht

HydroPeptide® is marktleider in hoog gedoseerde peptide-formules en anti-aging huidverzorging. Ze maken gebruik van 60 verschillende soorten peptiden die allemaal hun specifieke functie hebben op de huid, en dit steeds in hoge concentraties. Naast peptiden, neuropeptiden en oligopeptiden bevat HydroPeptide® een hele batterij aan wetenschappelijk bewezen werkzame ingrediënten zoals:

 • anti-oxidanten (groene thee, kamille, gensing, soja-extract, Vit.C, Vit.A, Vit.E, echinacea, rozemarijn, DMAE, edelweiss, superoxidase dismutase, centella asiatica,acai bes,… )
 • anti-pigmentatie verhelderende ingrediënten (berendruif, moerbij, zoethout,…)
 • exfoliërende ingrediënten (enzymes, suikerrietextract, melkzuur, glycolzuur, Vit.A,…)
 • hydraterende ingrediënten (hyaluronzuur, tarwekiemextract, havermout, algenextract, shea butter,…)
 • zuiverende ingrediënten (kaolin, bentonite,…)

Een lijst met peptiden waarop HydroPeptide® is gebaseerd:

 • Acetyl Hexapeptide-8: spierontspannende neuropeptide die expressielijntjes en -rimpels voorkomt. Testen tonen een vermindering in rimpeldiepte rond de ogen aan van 27%.
 • Tripeptide-1: string van 3 aminozuren die huidconditie verbeteren, meer specifiek celvernieuwing stimuleren door herstellen van collageen.
 • Tripeptide-10 Citrulline: stimuleert productie van collageen. Een studie gepubliceerd in de International Journal of Cosmetic Science toonde een verbetering aan in soepelheid van de huid met 54%.
 • Acetyl Octapeptide-3: bestaat uit 8 aminozuren, heeft dezelfde werking en voordelen als de peptide Argireline, maar werkt nog intensiever. Het blokkeert de 
proteïne die verantwoordelijk is voor de samentrekking van de mimische spieren die expressielijntjes veroorzaken. Testen tonen een vermindering in rimpeldiepte rond de ogen aan van 27%.
 • Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate: Het blokkeert en vangt de synapse die de samentrekking van de mimische spier veroorzaakt, waardoor er zo min mogelijk samentrekking ontstaat en fijne lijntjes en rimpels op die manier worden voorkomen. Klinische studies tonen een verminderde spiercontractie aan van 82% en een vermindering van voorhoofdrimpels tot 52%.
 • Hydroloyzed Hibiscus Esculentus: natuurlijke spierontspannende oligopeptide. Vermindert spiersamentrekkingen tot 24u met een accumulatief effect van 26% na 3 weken.
 • Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine & Palmytoyl Dipeptide-6 Diaminohydroxybutyrate (syn-tacks): stimuleert productie van Laminine V, Integrine, Collageen type IV, VII en XVII.
 • Acetyl Glutamyl Heptapeptide-3: spierontspannende peptide, reduceert lijntjes met 63%, is 30% doeltreffender dan Argireline.
 • Palmitoyl Tripeptide-5: Een peptide die het lichaamseigen TGF-ß stimuleert. TGF-ß is verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen type I (vormt 80% van de dermis!).
 • Human oligopeptide-1: groeifactor dat lijntjes en rimpels voorkomt door actieve celstimulatie, verhoogt vitaliteit van de huid.
 • Palmitoyl Oligopeptide: stimuleert de communicatie tussen de cellen en herstelt ouderdomsgerelateerde celbeschadiging, herstelt elastine, vermindert rimpels met 98%.
 • Palmitoyl Tetrapeptide-7 (Matrixyl 3000): activeert cellen om zichzelf te herstellen, meer specifiek collageen, fibronectine en hyaluronzuur. Na 56 dagen is er een zichtbare verbetering van rimpels met 44%.
 • Tripeptide-1 (Aldenine): plantaardige proteïne dat vrije radicalen neutraliseert en de huid dus beschermt tegen DNA beschadiging.
 • Dipeptide-2: stimuleert lymfecirculatie en ontgift de huid. Vermindert zwelling onder de ogen.
 • Regestril: een plantaardig extract, stimuleert de aanmaak van fibronectine en collageen met meer dan 100%, evenals de huidstofwisseling, doorbloeding en huidregeneratie.

Meer productinformatie op www.hydropeptide.com en www.hydropeptide.be