HydroPeptide

De marktleider in anti-aging huidverzorging! HydroPeptide®: het speurwerk van Pomerans

Tijdens mijn niet aflatende zoektocht naar performante maar tegelijk huidvriendelijke cosmetica kwam ik terecht bij HydroPeptide® in de USA. Na een grondige analyse van de ingrediëntenlijsten en een eerste kennismaking met Steve Peck van HydroPeptide® stond mijn besluit vast: binnen de kortste keren zou dit fantastische merk verkrijgbaar zijn bij Pomerans! Ik ging op zoek naar een invoerder die interesse had om HydroPeptide® in België te verdelen en na een gezamenlijke test van de producten waren ook zij meteen erg enthousiast. Nog geen maand later werd de eerste lading HydroPeptide® verscheept richting Europa. Het is dan ook met gepaste trots dat ik kan zeggen HydroPeptide® naar Europa gehaald te hebben!

 

HydroPeptide® is in de USA ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het anti-aging segment en sleept de ene beauty award binnen na de andere. Met recht en rede, waarom zou je je hele leven smeren met anti-aging crèmes die niet werken als er HydroPeptide® bestaat? Waarom zou je een ganse badkamer vol producten moeten staan hebben als je met een paar producten meer resultaat kunt bereiken?

Pomerans specialiseert zich met HydroPeptide® steeds verder in het anti-aging segment en kan u dan ook een aangepast en persoonlijk anti-aging plan voorstellen dat écht werkt.

 

Over HydroPeptide

HydroPeptide®: Scientific Beauty Made Simple

Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide® levert vitale ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid. HydroPeptide® bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke maar veilige concentraties, gaande van de meest recente doorbraken tot langdurig geteste en bewezen anti-aging ingrediënten. Alle HydroPeptide® producten combineren bovendien de meest innovatieve ingrediënten met natuurlijke, helende botanische extracten. Het succes van HydroPeptide® zit hem in een hoogst doeltreffende combinatie van maar liefst 19 verschillende peptiden met een heel leger aan anti-oxidanten en huidverbeterende ingrediënten.Alle producten zijn parabeenvrij en niet gestest op dieren. HydroPeptide® vernieuwt, verjongt, herstelt en pakt elk type huidveroudering aan (genetische, omgevingsgerelateerde en hormonale). HydroPeptide® geeft uw huid een tweede kans, aan u om die te grijpen!

HydroPeptide®: de Dr. Peck en haar peptide revolutie

Een team van scheikundigen, dokters, huidspecialisten en zelfs voedingsdeskundigen ligt aan de basis van HydroPeptide®. Peptides werden al langer gebruikt in de medische wereld maar vonden pas sinds kort ook hun weg naar de anti-aging huidverzorging. Louise Peck, doktor in de voedingswetenschappen, kende natuurlijk het belang van proteïnes in een dieet, maar raakte geboeid door de huidverbeterende effecten van de peptiden (proteïnefragmenten) die ze onder de loep nam. Ze onderwierp de peptiden aan allerhande testen en stond versteld van de mogelijkheden ervan. Ze verzamelde een team van huidexperten rond zich waarmee ze samen jarenlang research deden naar performante ingrediëntencombinaties die de term ‘anti-rimpel’ waardig zijn. Samen met haar team en haar zoon Steve Peck, die een bedrijf in anti-aging supplementen had, onwikkelden ze een huidstrategie die alle aspecten van huidveroudering zou aanpakken: Simply Ageless Skin KeyTM. Ze creëerden een indrukwekkende productlijn, gemakkelijk in gebruik en tegelijk ongewoon doeltreffend. HydroPeptide® was een feit.

HydroPeptide®: hoe werkt het?

Om je huid met behulp van peptiden zichtbaar jonger te maken moet aan volgende voorwaarden worden voldaan :

 • Er moet een variatie aan peptiden zijn
 • Peptiden moeten in klinische niveau’s aanwezig zijn
 • Peptiden dienen herhaaldelijk te worden aangebracht

HydroPeptide® is marktleider in hoog gedoseerde peptide-formules en anti-aging huidverzorging. Ze maken gebruik van 19 verschillende soorten peptiden die allemaal hun specifieke functie hebben op de huid, en dit steeds in hoge concentraties. Naast peptiden, neuropeptiden en oligopeptiden bevat HydroPeptide® een hele batterij aan wetenschappelijk bewezen werkzame ingredienten zoals:

 • anti-oxidanten (groene thee, kamille, gensing, soja-extract, Vit.C, Vit.A, Vit.E, echinacea, rozemarijn, DMAE, edelweiss, superoxidase dismutase, centella asiatica,acai bes,… )
 • anti-pigmentatie verhelderende ingrediënten (berendruif, moerbij, zoethout,…)
 • exfoliërende ingrediënten (enzymes, suikerrietextract, melkzuur, glycolzuur, Vit.A,…)
 • hydraterende ingrediënten (hyaluronzuur, tarwekiemextract, havermout, algenextract, shea butter,…)
 • zuiverende ingrediënten (kaolin, bentonite,…)

producten-Hydropeptide_4

Een lijst met peptiden waarop HydroPeptide® is gebaseerd:

 • Acetyl Hexapeptide-8: spierontspannende neuropeptide die expressielijntjes en -rimpels voorkomt. Testen tonen een verminderdering in rimpeldiepte rond de ogen aan van 27%.
 • Pseudoalteromona Ferment Extract: een glycoproteïne uit Antarctica. Eigenlijk een peptide geclassificeerd als proteïnederivaat die volgende aminozuren bevat: glycine, histidine and lysine. Bindt vocht vast op de huid, is wondhelend en is bestand tegen barre weersomstandigheden (beschermt proteïnen en lipiden in extreme condities). In vitro testen tonen na 15 dagen gebruik een productieverhoging aan van 128% collageen type I, 81% collageen type IV; en 31% elastine.
 • Tripeptide-1: string van 3 aminozuren die huidconditie verbeteren, meer specifiek celvernieuwing stimuleren door herstellen van collageen.
 • Tripeptide-10 Citrulline: een nieuwe peptide die Decorin nabootst, een molecule die de productie van collageen stimuleert. Een studie gepubliceerd in de International Journal of Cosmetic Science toonde een verbetering aan in soepelheid van de huid met 54%. Na 2 maand gebruik toonde men een meer uniform beeld aan van de collageenvezels.
 • Acetyl Octapeptide-3: bestaat uit 8 aminozuren, heeft dezelfde werking en voordelen als de peptide Argireline, maar werkt nog intensiever. Het blokkeert de 
proteïne die verantwoordelijk is voor de samentrekking van de mimische spieren die expressielijntjes veroorzaken. Testen tonen een verminderdering in rimpeldiepte rond de ogen aan van 27%.
 • Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate: Het blokkeert en vangt de synapse die de samentrekking van de mimische spier veroorzaakt, waardoor er zo min mogelijk samentrekking ontstaat en fijne lijntjes en rimpels op die manier worden voorkomen. Klinische studies tonen een verminderde spiercontractie aan van 82% en een vermindering van voorhoofdrimpels tot 52%.
 • Hydroloyzed Hibiscus Esculentus: natuurlijke spierontspannende oligopeptide. Vermindert spiersamentrekkingen tot 24u met een accumulatief effect van 26% na 3 weken.
 • Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine & Palmytoyl Dipeptide-6 Diaminohydroxybutyrate (syn-tacks): stimuleert productie van Laminine V, Integrine, Collageen type IV, VII en XVII.
 • Acetyl Glutamyl Heptapeptide-3: spierontspannende peptide, reduceert lijntjes met 63%, is 30% doeltreffender dan Argireline.
 • Palmitoyl Tripeptide-5: Een peptide die het lichaamseigen TGF-ß stimuleert. TGF-ß is verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen type I (vormt 80% van de dermis!). De stimulatie van TGF-ß resulteert in een verhoogde aanmaak (119%)
van het collageen type I waardoor de dermis verdikt en fijne lijntjes/rimpels minder zichtbaar worden.
 • Human oligopeptide-1: groeifactor dat lijntjes en rimpels voorkomt door actieve celstimulatie, verhoogt vitaliteit van de huid.
 • Palmitoyl Oligopeptide: stimuleert de communicatie tussen de cellen en herstelt ouderdomsgerelateerde celbeschadiging, herstelt elastine, vermindert rimpels met 98%.
 • Palmitoyl Tetrapeptide-7 (Matrixyl 3000): activeert cellen om zichzelf te herstellen, meer specifiek collageen, fibronectin en hyaluronzuur. Na 56 dagen is er een zichtbare verbetering van rimpels met 44%.
 • Tripeptide-1 (Aldenine): plantaardige proteïne dat vrije radicalen neutraliseert en de huid dus beschermt tegen DNA beschadiging.
 • Dipeptide-2: stimuleert lymfecirculatie en ontgift de huid. Vermindert zwelling onder de ogen.
 • Regestril: een plantaardig extract, stimuleert de aanmaak van fibronectine en collageen met meer dan 100%, evenals de huidstofwisseling, doorbloeding en huidregeneratie. Vermindert striemen gemiddeld met 72% en verbetert de verkleuring van striemen met gemiddeld 22%.
 • Octapeptide-2: keten van 8 aminozuren, activeert stamcellen van de haarfollikel en stimuleert dus de haargroei. (wimpergel)
 • Myristoyl Hexapeptide-16: soort groeifactor peptide dat de haargroei stimuleert. (wimpergel)
 • Tripeptide-29: herstelt collageen en beschadigde huid, geeft de huid een voller aanzien. (lipgloss)

Meer productinformatie op www.hydropeptide.com en www.hydropeptide.be