HydraFacial™

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. De HydraFacial™ peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van Vortex-Fusing™, die zorgt voor insluizing van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect tegelijk nog eens versterkt.

Uw huid opfrissen op een natuurlijke, snelle, veilige en aangename manier? De unieke, revolutionaire methode Hydradermabrasie met de gepatenteerde HydraFacial™ is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder enige nadelen. In amper twee jaar tijd veroverde HydraFacial™ in Amerika de markt en won de fel begeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best”.

 

Over HydraFacial™

Hoe werkt HydraFacialTM?

Om huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt toe.

HydraFacial™ peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en onzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Een goed gehydrateerde huid is de basis van een gezonde, stralende huid.

Na de peelende serums wordt een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten ingesluisd. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

HydraFacialTM combineert in één behandeling:

  • de huidvernieuwing van een zachte peeling
  • extractie van onzuiverheden
  • de hydratatie van een hydraterende gelaatsverzorging
  • insluizen van actieve werkstoffen, vitamines en anti-oxidanten

Welke resultaten kan men verwachten?

Veel mensen melden zichtbare huidverfijning en een gelijkmatige, stralende huid na slechts één behandeling, waarvan het resultaat een week en soms langer kan worden vastgehouden.

Een reeks van 3 tot 6 wekelijkse behandelingen is aanbevolen als u echte huidverbetering wilt bereiken. Fijne lijntjes, hyperpigmentatie en acné zullen sterk verminderen. Na uw eerste reeks behandelingen, kan u de resultaten behouden met een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Voor wie is de HydraFacialTM geschikt?

HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder aangewezen bij een vermoeide en vale huid, rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken, littekens, een door de zon beschadigde huid, rokershuid, grove poriën en onzuivere huid.

Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op de HydraFacial™ behandeling. Serums kunnen worden afgewisseld en gecombineerd, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op uw unieke huidconditie.

Hoe lang duurt een behandeling? Is er een herstelperiode of pijn?

De HydraFacial™ behandeling is snel en efficiënt. Er is geen ongemak tijdens de procedure en de behandeling is aangenaam en verfrissend. Je kan make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, gezien er geen herstelperiode is.

Door de HydraFacial™ behandeling af te sluiten met een LED-therapie sessie (20 min) kan het resultaat wat langer worden vastgehouden.

Voor en na

hydrafacial_voor_A_01hydrafacial_na_A_02

hydrafacial_voor_B_01hydrafacial_na_B_02

hydrafacial_voor_C_01hydrafacial_na_C_01