Huidverbetering

Pomerans biedt je een uitgebreide waaier aan huidverbeterende behandelingen. Om te beginnen zijn er de ‘klassieke’ manuele gelaatsverzorgingen met professionele topproducten, waarmee ik al schitterende resultaten kon bereiken. Lieve Claeys van Goed Gevoel schrijft hierover: “En dat typeert Pomerans: het is niet alleen genieten, je hebt ook echt het gevoel met een mooiere huid naar buiten te wandelen” (het volledige artikel vind je terug onder rubriek Pers).

Mag het iets meer zijn? Bekijk dan zeker het uitgebreide aanbod aan specialistische behandelingen waaruit onderling kan worden gecombineerd en afgewisseld.

Bij een intake gesprek kan een huidverbeteringsplan worden opgesteld, afgestemd op de noden van uw huid en uw verwachtingen.

Exilis Protégé™

The facelift alternative – strakker zonder snijden

Lees meer

Vitalaser® 600 Plus

Een hydraterend energiebad voor je huid

Lees meer

DermaLastyl™

Compenseert het verlies aan elastine

Lees meer

LED-therapy ReGen™

Geeft energie aan je huid, als aanvulling bij alle behandelingen

Lees meer

HydraFacial™

Ideale kuur om je huid in topconditie te brengen

Lees meer

Microneedling

Een strakkere huid door collageen stimulatie

Lees meer

I Peel

Een mooie, egale en jongere huid dankzij de professional peels van Image Skincare

Lees meer

Cosmelan

Nummer 1 behandeling om pigmentvlekken effectief te behandelen

Lees meer
“Ik had het niet verwacht maar de Vitalaser doet mijn huid echt goed. Ze voelt niet langer droog en trekkerig aan en mijn fijne rimpletjes vallen minder op. Tevreden klant!”
Marjon

“Ondertussen 4 peelings achter de rug en mijn huid ziet er niet alleen beter uit, ik voel me ook gewoonweg beter. Bedankt Claudine!”

Iris

“Bedankt Claudine! Mijn couperose valt ondertussen veel minder op en ik durf eindelijk het huis te verlaten zonder make-up.”

Stefanie
“De zalige producten en magische handen van Claudine zorgen er steeds weer voor dat ik buitenkom met een stralende huid.”
Gwen
“Mijn bezoekjes aan Pomerans voelen na zoveel jaren nog steeds aan als vakantie. Jouw advies volg ik blindelings, jouw producten zijn ontdekkingen, de foto’s die ik maak na een afspraak sieren mijn online profielen en binnenkort ook mijn nieuwe identiteitskaart. De beste versie van mezelf altijd bij me op zak voor de komende 10 jaar. Wedden dat binnen 10 jaar de schade nog zal meevallen?”
Klaartje
“Toffe, toegankelijke en mooie site. Past perfect bij het mooie instituut, een oase van rust met super behandelingen!”
Herlinde
“Een behandeling bij Pomerans kan ik iedereen aanraden. Zo kwam ik de afgelopen maanden een paar keer naar Pomerans voor de HydraFacial. Met de grootste zorg voerde Claudine de behandeling uit met oog voor kleine dingen zoals een heel rustgevende omgeving en zachte muziek op de achtergrond. Het resultaat: een zachte, gezuiverde huid met een gezonde uitstraling. Kortom zalig genieten in een oase van rust!”
Elke