Geschenkbon

Geef een geniet moment cadeau!

Op zoek naar het ideale geschenk? Geef een geschenkbon van Pomerans cadeau en laat uw vrienden/familie proeven van een verwenbehandeling. Succes verzekerd! Geschenkbonnen kunnen worden ingeruild tegen zowel behandelingen als producten en blijven één jaar geldig.

Geen tijd om af te halen?

Geen probleem: gebruik het bestelformulier hiernaast. De bon wordt per post opgestuurd naar uzelf of rechtstreeks naar de gelukkige, aan u de keuze!

De betaling kan heel eenvoudig via overschrijving op rekeningnummer: BE97733045427049 – BIC: KREDBEBB.
Bij geschenkbonnen onder de €50 wordt een extra verzendkost aangerekend van €3.

“Claudine doet wat ze zegt en zegt wat ze doet! In één woord: refreshing! Na heel veel bezoekjes aan andere schoonheidsinstituten ben ik bij Pomerans terechtgekomen, nu ongeveer 2 jaar geleden. Ik keer er graag terug om te ontspannen en elke keer slaagt ze hierin!”
Lies
“Claudine bezit zoveel kennis over het goed verzorgen van je huid en hoe belangrijk dit is! Sindsdien reinig en verzorg ik elke ochtend en avond mijn gezicht, en het resultaat is super!”
Christel
“Pomerans is al ruim 7 jaar mijn tweemaandelijks ‘me time-adresje’. De eerste keer stapte ik binnen voor make-up maar ik kreeg zoveel meer! Een professionele huidanalyse, topproducten op mijn lijf geschreven, gespecialiseerde technieken zoals permanente ontharing, een heel persoonlijke aanpak in een rustige zen-omgeving,… Genieten dus, iedere keer weer!”
Annick
“Na een jarenlange zoektocht naar make-up dat lief is voor mijn huid gebruik ik nu dagelijks Jane Iredale make-up. Eindelijk een merk dat mijn huid kan verdragen en waar ik geen puistjes van krijg. In tegendeel, mijn huid is zelf verbeterd! Dankje Claudine voor de hulp bij het kiezen van de juiste kleuren en tinten.”
Aurélie
“Elegant, zorgzaam, verfrissend, stijlvol, … de website geeft een mooie voorproef van wat je kan verwachten bij Pomerans…”
Katrien
“De Exclusive Facial was zalig! Ontspannen van kop tot teen. Nog aan het nagenieten…”
Gwen
“Super! Ontspannende zalige me-time. En m’n velleke is als nieuw :-)”
Carine
“Heel aangenaam, rustgevend, zen,… Perfect zoals een behandeling moet zijn!!”
Freya
“Zalige behandeling in een aangename en rustig omgeving. Vriendelijke gastvrouw! Puur genieten!”
Elke