DermaLastyl™

Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge, gezonde en volumineuze huid. Naarmate we ouder worden neemt de productie van deze bouwstoffen geleidelijk af. Nadat de eerste rimpels zich vormen, volgen al gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt voor het eerst zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ze ziet er ook moe en dof uit.

Elastine is verantwoordelijk voor de veerkracht van de huid. Helaas maakt onze huid haast geen nieuwe elastine meer aan na de puberteit en tot de ontwikkeling van DermaLastyl™ Elastin Infusion was hier weinig aan te doen. DermaLastyl™ stimuleert je huid om alsnog elastine aan te maken. De verouderende huid wordt op een wetenschappelijk bewezen manier opnieuw voorzien van stevigheid en elasticiteit.

 

Over DermaLastyl™

collagen-decrease

Een DermaLastyl™ behandeling begint met een dieptereiniging van uw huid. Daarna wordt de elastine infusie aangebracht en geactiveerd door middel van een infraroodlamp. Het is sterk aanbevolen deze behandeling steeds te combineren met een LED-sessie, om de celactiviteit te verhogen.

Dankzij het unieke ingrediënt, Elastatropin®, bevat een DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy behandeling de hoeveelheid aan elastine die doorgaans tijdens een periode van 2 jaar verloren wordt. Tijdens zo’n behandeling penetreert deze elastine de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels. De elastinevezels worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden.

Elastine-Curve-small