Beauté Pacifique

Wij herstellen jouw huid! Klinisch resultaat in 5 dagen met Deense topkwaliteit! Beauté Pacifique biedt een wetenschappelijk bewezen gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en uiterlijk van de huid verbeteren door middel van reparatie, herstel en onderhoud van collageen weefselstructuren. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd en in optimale conditie wordt gehouden.

De producten werden ontwikkeld door de Deense wetenschapper, Flemming K. Christensen. Dit gamma combineert het beste van bestaande en nieuwe farmaceutische wetenschappen met gegarandeerde resultaten. Aan de hand van de Beauté Pacifique DermaScan kan de onderhuidse activiteit worden geanalyseerd waarbij u na enkele maanden gebruik van de producten via de scanner met eigen ogen ziet hoe uw huid verbeterd is. Dit is bij mijn weten het enige merk dat harde bewijzen levert bij het verbeteren en verjongen van uw huid!

 

Over Beauté Pacifique

De producten van Beauté Pacifique zijn ontwikkeld op basis van hoge hoeveelheden vitamine A-esters. Men had tijdens het onderzoek met de Dermascan immers vastgesteld dat vitamine A in cosmetische producten het actiefste ingrediënt is in de strijd tegen huidveroudering.

Enkele voordelen die zal ervaren bij gebruik van Beauté Pacifique producten:

  • verbetert verouderde en door de zon beschadigde huid
  • verbetert de elasticiteit, textuur en tonus
  • vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • vermindert pigmentatie en vlekken
  • verbetert huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis

Terwijl veel producten alleen in staat zijn om te werken op de bovenste huidlaag of er net onder, laat het unieke gepatenteerde afgiftesysteem in Beaute Pacifique producten hoog gedoseerd vitamine A doordringen in de diepere lagen van de huid. Dit activeert de cellen die verantwoordelijk zijn voor het repareren en de wederopbouw van collageen- en vezelstructuren in de diepere huidlagen en na gebruik gedurende korte tijd verschijnt een gezondere en jongere huid. Bij voortgezet gebruik zijn de resultaten verbluffend!

DermaScan: Beauté Pacifique belooft niet alleen maar bewijst het vooral!

dermascanDe huid is ons allerbelangrijkste orgaan. We dragen onze huid dagelijks. Voelen we aan onze huid dat iets niet klopt en het ziet er dan ook nog eens niet uit, dan worden we plots heel zelfbewust. Met een gezonde, sterke, en stralende huid maken we automatisch een goede eerste indruk en krijgen we uiteraard meer zelfvertrouwen.

Met het ultrasound echografiesysteem kunnen we in de huid van de persoon kijken om te zien wat jarenlange schade van binnen en van buiten heeft aangericht. De ware toestand van de huid, structuur, leeftijd van de huid, dikte, tot in de diepste lagen wordt dan blootgelegd. Zelfs na vijf dagen gebruik van de voorgeschreven producten van Beauté Pacifique toont de DermaScan resultaat. De huid herpakte zich onmiddellijk en begon een herstel zoals nooit eerder gezien bij enig welk ander huidverbeteringsmerk.

Voor meer info kijk op: www.beautepacifique.be