Ahava

Van de oevers van de Dode Zee naar jouw badkamer. De Dode Zee is een natuurlijk geologisch wonder, gevormd in duizenden jaren, gesitueerd op het laagste punt ter aarde, zo’n 410m onder het zeeniveau. In tegenstelling tot wat haar naam doet vermoeden, loopt de Dode Zee over van levensverbeterende ingrediënten met bewezen herstellende eigenschappen. Ze bezit een van de hoogste concentraties van mineralen ter wereld, beschikbaar voor huidverzorging.

Het klimaat is droog en het zand van de woestijn die de Dode Zee omringt is zo droog als perkament, en toch produceert ze de grootste hoeveelheid hydraterende mineralen op aarde. Al deze unieke factoren zorgen er samen voor dat de Dode Zee de grootste en rijkste natuurlijke spa is op aarde, met uitzonderlijke eigenschappen die zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Over Ahava

Dode-Zee mineralen zijn het natuurlijke supplement bij uitstek om onze huid gezond en gehydrateerd te houden. De essentiële mineralen voor een goedwerkende huid (magnesium, calcium, kalium en natrium) trekken op natuurlijke wijze water aan en houden het vast. Deze zijn beter gekend als natuurlijke hydraterende factoren (NMF). Wanneer we ouder worden, raken de niveaus van NMF stilaan uitgeput, waardoor het lichaam moeilijker het ideale hydratatieniveau behoudt om huidveroudering tegen te gaan. Stedelijke vervuiling, continue blootstelling aan de elementen en de snelle levensstijl die we erop na houden eisen hun tol. Dode Zee minerale formules helpen de huid haar natuurlijke vermogen om zichzelf te hydrateren en soepel te houden te reactiveren.

producten-Ahava_3
De formules van AHAVA’s natuurlijke, verjongende huidverzorgingsproducten bevatten enkel de beste huidvriendelijke ingrediënten die de Dode Zee te bieden heeft, ondersteund door een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde botanische extracten uit andere regio’s. Samen onthullen deze zachte, irritatievrije formules hun gezamenlijke kracht in een gezonde en gehydrateerde huid. Voor de formules van haar producten, die op de natuur geïnspireerd zijn, gebruikt AHAVA de volgende ingrediënten met EcoCert-certificaat: Dode Zee water, Dode Zee minerale modder en Dode Zee zout.

AHAVA producten zijn getest op allergieën, goedgekeurd voor de gevoelige huid, veganistisch en niet getest op dieren. De formules zijn vrij van parabenen, SLS/SLES, petroleumderivaten, irriterende synthetische ingrediënten en ggo’s (genetisch gemodificeerd organisme).

Alle producten bevatten AHAVA’s exclusieve Osmoter™, een klinisch bewezen unieke formule op basis van mineralen. Ze optimaliseert het celmetabolisme, beschermt tegen UV-schade en verhoogt op opmerkelijke wijze de vochtniveaus zodat je huid er steeds jong en soepel uitziet.

Ahava_1

De zoutkristallen uit de Dode Zee worden gewonnen door kristallisatie van 43 verschillende mineralen en verschillende levensrijke spoorelementen. Ze bevatten de hoogste mineralenconcentratie ter wereld en werken ontstekingsremmend, vertragen het huidverouderingsproces, herstellen de vochtbalans in de huid, stimuleren de huidvernieuwing, versterken het immuunsysteem en hebben een positieve invloed op spieren en gewrichten.

Het natuurlijke Dode Zee modder heeft eveneens een meervoudige werking: het is sterk zuiverend en ontgiftend, vult de mineralentekorten aan, verlicht gewrichtsaandoeningen en spierpijnen, herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid, is antiseptisch, werkt afslankend, stimuleert de circulatie en heeft een helend effect op psoriasis, eczeem en acné.

De producten van Ahava zijn ingedeeld in vier lijnen, gebaseerd op de vier elementen: Water, Mud, Salt en Plants. Klik op onderstaande foto om de AHAVA video te starten.

A-vier-elementen

Meer productinformatie vind je op www.ahava.be