HydraFacial™

Jong, stralend en gezond.  De HydraFacial™ peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van Vortex-Fusing™, die zorgt voor insluizing van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect tegelijk nog eens versterkt. Het staat 3 trappen boven de voorbijgestreefde microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en onmiddellijk doeltreffend.

Uw huid een beetje verjongen op een natuurlijke, snelle, veilige en aangename manier? De unieke, revolutionaire methode Hydradermabrasie met de gepatenteerde HydraFacial™ is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder enige nadelen. In amper twee jaar tijd veroverde HydraFacial™ in Amerika de markt en won de fel begeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best”.

 

Over HydraFacial™

Om daadwerkelijke huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt enorm toe. 
De meeste peelingmethodes hebben echter een irriterend en dehydraterend karakter, wat op termijn huidveroudering zelfs juist kan bespoedigen.

HydraFacial™ peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is immers de basis van een gezonde, stralende huid.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial™. De diepere lagen van de huid krijgen als het ware een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond!

Voor wie is de HydraFacialTM geschikt?

De HydraFacial™ behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op de HydraFacial™ behandeling. Serums kunnen worden afgewisseld en gecombineerd, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op uw unieke huidconditie.

Hoe lang duurt een behandeling? Is er een herstelperiode of pijn?

De HydraFacial™ behandeling is snel en efficiënt (30-tal min). Er is geen ongemak tijdens de procedure en de behandeling is aangenaam en verfrissend. Je kan make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, gezien er geen herstelperiode is.

Door de HydraFacial™ behandeling af te sluiten met een Regen Led-therapie sessie (20 min) bekomt men nog betere resultaten. Hierbij zal de HydraFacial™ behandeling niet enkel intensiever zijn, het resultaat zal ook langer worden vastgehouden!

Welke resultaten kan men verwachten?

Veel mensen melden zichtbare huidverfijning en een gelijkmatige, stralende huid na slechts één behandeling. Het gladde resultaat en de hydratatie kunnen een week en langer aanhouden.

Een reeks van 3 tot 6-tal behandelingen, à rato van één behandeling per week, is aanbevolen als u echte huidverjonging wilt bereiken.Fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en acné zullen sterk verminderen tot verdwijnen. Na uw eerste serie behandelingen, kan u de resultaten behouden met een HydraFacial™ onderhoudsbehandeling, elke 2 tot 4 weken.

HydraFacialTM combineert in één behandeling:

  • het peelend effect van microdermabrasie
  • de huidvernieuwing van een zachte(!) chemische peeling
  • extractie van onzuiverheden
  • de hydratatie van een hydraterende gelaatsverzorging
  • brengt actieve werkstoffen, vitamines en anti-oxidanten, tot diep in de (leder)huid

HydraFacialTM is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder aangewezen bij vermoeide en vale huid, rijpere huid met verslapping, rimpels, lijntjes, kraaienpootjes, pigmentvlekken, littekens, een door de zon beschadigde huid, rokershuid, oedeem onder de ogen, grove poriën, onzuivere en acné huid.

Voor en na

hydrafacial_voor_A_01hydrafacial_na_A_02

hydrafacial_voor_B_01hydrafacial_na_B_02

hydrafacial_voor_C_01hydrafacial_na_C_01

hydrafacial_voor_D_01hydrafacial_na_D_02