Exilis Protégé™

The facelift alternative: Exilis Protégé Elite™ is een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging en huidversteviging met radio frequentie technologie. Deze technologie is wereldleider op gebied van niet-chirurgische huidverstrakking en lifting van de huid. Met slechts enkele behandelingen verkrijg je spectaculaire verbeteringen van rimpels, verslapte huid en verzakkingen van de huid in gelaat en hals.

Rimpels en verslapping zijn het directe gevolg van volumeverlies van de huid, wat voornamelijk te wijten is aan verlies van collageen. Exilis Protégé herstelt de collageenmatrix op revolutionaire wijze. Hierdoor wordt de huid fenomenaal voller en strakker,zonder chirurgie en zonder herstelperiode!

Over Exilis Protégé™

Hoe werkt Exilis Protégé?

De bijzondere combinatie van radio frequentie en ultrasoon zorgen ervoor dat onze cellen in de huid heel reactief worden. Dit reactieproces, Collagen Refill Technology™ genaamd, gaat nog minstens tot 3 maanden na de behandelingen door.

Bij de Collagen Refill Technology™ gebeuren er 3 belangrijke zaken:

 1. Het thermische effect leidt tot contractie van het verslapte weefsel.
 2. Oud collageen van slechte kwaliteit wordt uiteen gehaald en heropgebouwd tot veerkrachtige collageenstructuren. Door ditcollageenherstel krijgt je huid terug volume.
 3. Je celactiviteit krijgt een enorme boost en je huid wordt op een biologische manier opnieuw gevuld metnieuw, veerkrachtig collageen.

Het gevolg is een jongere, vollere, strakkere en gezondere huid!

 

Exilis_werking_schets1

Wat kan ik verwachten van een Exilis Protégé behandeling?

Al vanaf de eerste behandeling wordt de Collagen Refill TechnologyTM geactiveerd. Vaak merkt men meteen al een verbetering, maar om duurzame verstrakking te bekomen, zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig, best met een tussentijd van telkens drie weken.

Huidverstrakking en de remodellering van de gelaatscontouren, maar ook rimpelreductie en verbetering van de elasticiteit zijn het rechtstreekse gevolg van de Collagen Refill Technology™.

Na de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen (soms zelfs tot 12 maanden), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat. Om het resultaat te behouden, zijn onderhoudsbehandelingen aangewezen.

Collageen_voor_en_na_behandeling_schets

 

Hoe verloopt een behandeling met Exilis Protégé?

Een computergestuurde applicator wordt heen en weer bewogen over de te behandelen zone. Je voelt hierbij een sterke maar comfortabele warmte. De behandelduur is vrij kort, maximum 20 minuten per zone.

Is de behandeling veilig?

Exilis is het enige apparaat dat én met hoge energie werkt én tegelijk extreem veilig is, dankzij een drievoudig gepatenteerd systeem: Synchrone afgifte (SEETM) van radiofrequente en ultrasone energie, die zorgt voor een diepe, gelijkmatige warmteverspreiding.

De computergestuurde applicator meet 1.000 keren per seconde de weerstand van de huid (Impedance IntelligenceTM) en past voortdurend de warmte aan (EFCTM) waardoor de behandeling hoogst efficiënt, altijd veilig en uiterst comfortabel is.

 

Voor wie is Exilis Protégé geschikt?

Exilis Protégé geeft uitmuntende resultaten bij:

 • Verslapping van gelaat en hals
 • Gelaatsrimpels
 • Hamsterwangetjes
 • Vervaagde gelaatscontouren
 • Verslapte hals, ‘kalkoenhals’
 • Holle wangen
 • Uithollingen onder de ogen
 • Perkamentachtige huid van handen, hals en decolleté
 • Verslapte huid van bovenarmen

 

Voor en na foto’s (niet bewerkt!)

Exilis_voor_en_na

Awards en referenties

Exilis Protégé™ heeft al een heel aantal awards in de wacht gesleept, zoals:

 • ‘Best Skin Tightening Device’ – The Aesthetic Show, 2012, Las Vegas (USA)
 • ‘Prix de Beauté’ – Cosmopolitan 2012
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2013, UK
 • ‘Best Skin Tightener’ – New Beauty Choice Awards ‘The Best New Products for 2014′
 • ‘Best Body Reshaping Procedure’ – My Face My Body Awards, 2014, UK
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2014, UK