DermaLastyl™

Voor een extra dosis elastine. Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge, gezonde en volumineuze huid. Naarmate we ouder worden neemt de productie van deze bouwstoffen geleidelijk af. Nadat de eerste rimpels zich vormen, volgen al gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt voor het eerst zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ze ziet er ook moe en dof uit.

Vitalaser® 600Plus is gepatenteerd, medisch gecertificeerd en heeft tal van medische en cosmetische applicaties zoals lifting van de huid, verhoging van cellulaire activiteit, huidverjonging, rimpelvulling, wondgenezing, lymfedrainage…

  • Laserphorese – een veilig en doeltreffend alternatief voor hyaluron fillers (toedienen van hyaluronzuur via injecties)
  • Laser huidtherapie – de krachtigste cellulaire boost voor de huidcellen
  • Laser fysiotherapie – genezende werking voor tal van klachten

 

Over DermaLastyl™

Elastine is verantwoordelijk voor de veerkracht van de huid. Helaas maakt onze huid geen nieuwe elastine meer aan na de puberteit en tot de ontwikkeling van DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy was hier weinig aan te doen.

collagen-decrease

 

Met de Elastin Infusion Therapy van DermaLastyl™ kan dit proces worden omgekeerd. De verouderende huid wordt op een wetenschappelijk bewezen manier opnieuw voorzien van stevigheid en elasticiteit.

Dankzij het unieke ingrediënt, Elastatropin®, bevat een DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy behandeling de hoeveelheid aan elastine die doorgaans tijdens een periode van 2 jaar verloren wordt. Tijdens zo’n behandeling penetreert deze elastine de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels. De elastinevezels worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden.

Een DermaLastyl™ behandeling begint met een dubbele reiniging en peeling van uw huid. Daarna wordt de elastine infusie ingewerkt door middel van de Cryocool™ (no needle mesotherapie). Het is sterk aanbevolen deze behandeling steeds te combineren met een LED-sessie.

Elastine-Curve-small