Pomerans investeerde de voorbije maanden in twee gloednieuwe huidverbeteringstoestellen: De Exilis Protégé Elite™ en de Vitalaser® 600Plus. Het goede nieuws is dat deze toestellen (wat had je anders verwacht?) volledig passen binnen de missie en de filosofie van Pomerans: jouw huid op een verantwoorde manier beter en steviger maken, en dit op een niet-invasieve, niet-chirurgische én gezonde manier.

Het is dan ook met gepaste trots dat ik jullie mag uitnodigen op de infoavond hieromtrent. Je krijgt achtergrondinformatie over de werking van deze nieuwe technieken en de resultaten die je ervan kunt verwachten. Je krijgt een ruimer inzicht in hoe huidveroudering precies veroorzaakt wordt en op welke manier je dit proces kunt terugdraaien. Je bent welkom bij Pomerans vanaf 18u45 voor een welkomstdrankje. Om 19u stipt begint de presentatie door Ilse Standaert van Jovi Medical Aesthetic Solutions, aansluitend gevolgd door een demo.

De plaatsen zijn beperkt! Schrijf je nu in en mail naar info@pomerans.be.

Heel gezellige en leerrijke avond. Geen fan van chirurgische ingrepen dus dit alternatief ga ik zeker proberen. — Laura V.